Minnesgåvor och stöd

Genom mer stöd kan vi hjälpa ännu fler. Privatpersoner, organisationer och företag kan stödja oss genom gåvor. Det finns möjlighet att ge en enstaka gåva eller att ge en viss summa per månad. Vi är en av de organisationer som av Svensk Insamlingskontroll har godkänts som innehavare av ett 90-konto.

Som privatperson kan du stödja oss genom att bli passiv eller aktiv lokal medlem. Du kan naturligtvis också hjälpa oss genom att själv lära dig mer och genom att sprida information om oss.

Vi finns för din skull. 

FMN är en organisation som är religiöst och partipolitiskt obunden. Vi är inte någon myndighet eller något företag som vill tjäna pengar. Vi består av personer som jobbar ideellelt som har erfarenheter av att vara föräldrar eller anhöriga till barn som missbrukar. Vi vill nu hjälpa andra som hamnat i samma situation. Över hela landet finns föreningar och kontaktgrupper som kan stötta anhöriga. Vi länkar samman nya och gamla medlemmar som utbyter erfarenheter och hjälper andra att hjälpa sig själva.

 

Stöd vårt arbete

Swisha en gåva 

Swisha en gåva till nummer 123 901 00 00. 

Skänk en gåva till vårt 90-konto 

FMN har 90-konto och är godkända av Svensk insamlingskontroll.
Använd vårt Plusgiro-konto: 90 10 00-0. 

Spara i fonder och skänk en del till oss

Kombinera långsiktigt sparande och stötta samtidigt FMN:s viktiga arbete – utan avgift! Vi finns under ”Riksförbundet Föräldraföreningen Mot Narkotika” hos Swedbank Robur Humanfonden.

 

Läs vår årsredovisning

Du kan läsa vår årsredovisning för 2018 och 2019 här.